Rádió 1

Ha a rádióadás akadozna, nem indul, megszakad, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat oldalunkon keresztül és mi készségesen javítjuk a hibás rádióadás URL-t. Egyes rádiók az OPERA böngészőben akadozhatnak, nem működhetnek. Ennek elkerülés érdekében használj más böngészőt.
Nagyon sok rádiadásnál el tudtuk érni azt, hogy több csatornán (URL-en) lehessen rádiót hallgatni. A teendőd nagyon egyszerű, mindössze annyi, hogy a kiválasztott rádió képére kattintani és egy új oldalon lehetőséged nyílik más URL-en elindítani a ráadióadást.
Nincs más dolgod, mint a kapcsolat oldalon keresztül felvenni velünk a kapcsolatot és mi 24 órán belül teljesítjük kérésedet.

Online Rádiók

Rádió 88

By: Rádió 88

All In Party Rádió

By: All In Party Rádió

Mix

By: Mix

Disco*s hit

By: Disco*s hit

Rise FM

By: Rise FM

Dance Wave

By: Dance Wave

Fehérvár rádió

By: Fehérvár rádió

Sunshine Rádió

By: Sunshine Rádió

Cool FM

By: Cool FM

Klasszik Rádió

By: Klasszik Rádió

Helikon

By: Helikon

FM 7

By: FM 7

Forrás rádió

By: Forrás rádió

Bartók Rádió

By: Bartók Rádió

HIT Rádió

By: HIT Rádió

Inforádió

By: Inforádió

Amadeus

By: Amadeus

Debrecen Rádió

By: Debrecen Rádió

Tilos Rádió

By: Tilos Rádió

Mária Rádió

By: Mária Rádió

A YooRádió célja, hogy a legegyszerűbben megtaláld a legjobb online rádiókat. Folyamatosan bővülő tartalommal, rádiókkal várja látogatóit. Ha bármi féle problémát tapasztalsz a rádió lejátszása közben, akkor jelezd felénk a kapcsolat oldalon keresztül. Egyes böngészők, mint pld Opera, problémákat tapasztalhattok lejátszás közben, ezért kérünk minden kedves látogatót, ha módja van rá, és szeretne egy akadásmentes rádiót hallgatni, akkor használjon más böngészőt.

Több szerver

Ha a főszerver akadna, válassz másik szervert.

Hamarosan

"Most mi szól" telepítése, hogy semmiről ne maradj le.

Facebook Twitter