Rádió 1

Ha a rádióadás akadozna, nem indul, megszakad, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat oldalunkon keresztül és mi készségesen javítjuk a hibás rádióadás URL-t. Egyes rádiók az OPERA böngészőben akadozhatnak, nem működhetnek. Ennek elkerülés érdekében használj más böngészőt.
Nagyon sok rádiadásnál el tudtuk érni azt, hogy több csatornán (URL-en) lehessen rádiót hallgatni. A teendőd nagyon egyszerű, mindössze annyi, hogy a kiválasztott rádió képére kattintani és egy új oldalon lehetőséged nyílik más URL-en elindítani a ráadióadást.
Nincs más dolgod, mint a kapcsolat oldalon keresztül felvenni velünk a kapcsolatot és mi 24 órán belül teljesítjük kérésedet.

Online Rádiók

Civil Rádió

By: Civil Rádió

Kerepes Rádió

By: Kerepes Rádió

RadioScoop

By: RadioScoop

A YooRádió célja, hogy a legegyszerűbben megtaláld a legjobb online rádiókat. Folyamatosan bővülő tartalommal, rádiókkal várja látogatóit. Ha bármi féle problémát tapasztalsz a rádió lejátszása közben, akkor jelezd felénk a kapcsolat oldalon keresztül. Egyes böngészők, mint pld Opera, problémákat tapasztalhattok lejátszás közben, ezért kérünk minden kedves látogatót, ha módja van rá, és szeretne egy akadásmentes rádiót hallgatni, akkor használjon más böngészőt.

Több szerver

Ha a főszerver akadna, válassz másik szervert.

Hamarosan

"Most mi szól" telepítése, hogy semmiről ne maradj le.

Facebook Twitter